Projectopia
Level 2

Overzicht voor studenten en profesionals die al ervaren zijn met de basis principes van het werken in projecten en voornamlijk passend overzicht en een keuze structuur zoeken.

Maak een afspraak Zie level 3


Overzicht voor minoren studenten
en organisaties


Ben je klaar om je vaardigheden in projectmatig werken naar een hoger niveau te tillen? Projectopia Level 2 is de perfecte uitdaging voor hbo-studenten die in multidisciplinaire teams werken aan minorenprojecten.

Ben jij als hbo-docent, onderwijsdirecteur of professional op zoek naar een innovatieve en effectieve tool om de vaardigheden van je teamleden naar een hoger niveau te tillen? Dan is Projectopia Level 2 de ideale oplossing voor jouw multidisciplinaire teams die werken aan minorenprojecten.

Keuze structuur Multidisciplinaire teams

Met verschillende profecionals werken is lastig op een lijn komen en werken is nog lastiger. Daarom bieden wij een Multidisciplinaire keuze structuur aan.

Keuzehulp

Kies de juiste methodes en tools voor jouw project, gebaseerd op jouw projectdoelen en de expertise van je teamleden.

Overzicht

Creëer een duidelijk en gestructureerd plan voor jouw project, met behulp van het de diverse Projectopia borden.

Communicatie

Leer effectief te communiceren met je teamleden, stakeholders en andere betrokkenen.Image
Untree.co
Untree.co
Untree.co

Leren vanuit projecten

Bij Base Academy begrijpen we dat de wereld om ons heen voortdurend verandert. Kennis is niet langer statisch, maar dynamisch. Daarom geloven we in het belang van een innovatieve onderwijsaanpak die studenten, leerlingen en professionals in staat stelt om flexibel aan te passen en nieuwe vaardigheden te ontwikkelen. Leren vanuit projecten is de sleutel tot succes. In plaats van passief te leren uit boeken en theorieën, worden studenten en leerlingen uitgedaagd om actieve deelnemers te worden in hun eigen leerproces. Ze werken samen aan echte problemen, stellen kritische vragen en zoeken naar creatieve oplossingen. Met onze tool en spel, Projectopia, bieden we een krachtige ondersteuning voor Design Based Learning. Het motiveert en betrekt studenten, wat resulteert in betere leerresultaten. Daarnaast helpt het hen bij het ontwikkelen van de 21e-eeuwse vaardigheden die essentieel zijn in de snel veranderende wereld van vandaag.

  • Betere leerresultaten
  • Design Based Education
  • motivatie & betrokkenheid
  • 21 eeuwse vaardigheden

Uitvoeringen

Ontdek de verschillende uitvoeringen van Projectopia voor passend overzicht dat de kracht van leren door te ontwerpen versterkt. Of je nu individueel, in teamverband of online wilt leren, Projectopia biedt de perfecte oplossing. Kies de uitvoering die het beste bij jou past en creëer een gestructureerde leerervaring.

Projectopia

Projectopia ondersteund studenten die leren door hedendaagse problemen op te lossen met overzicht rond hen project. In samenwerking met Migchiel van Diggelen, onderdeel Lectoraat Design Based Education, hebben wij Projectopia ontwikkeld. Deze innovatieve tool en spel is speciaal ontworpen om studenten te helpen overzicht te creëren in hun ontwerpprojecten.