Projectopia
Level 1

Level 1 leert een student, leerlingen of profesional te werken in projecten. Hierdoor onstaat er meer ruimte en overzicht voor verdiepende leerresultaten.

Maak een afspraak Video

Niet meer verdrinken in projecten


Welkom bij Projectopia Level 1, de ideale introductie tot projectmatig werken in de vorm van een spannend spel, geschreven in begrijpelijke taal met een boeiend verhaal, speciaal voor studenten. Bij Base Academy zetten we ons in voor het verbeteren van de onderwijskwaliteit, vooral voor studenten die leren door hedendaagse problemen op te lossen.

Basis tot projectmatig werken

Met Projectopia Level 1 leren studenten spelenderwijs de basisprincipes van projectmanagement. Ze ontdekken de essentiële stappen voor het opzetten van een effectief project. Deze basis is toepasbaar in verschillende beroepen en biedt een stevige fundering voor succesvol projectmatig werken.

Overzichtelijke projectkeuzes

Tijdens het spel worden studenten uitgedaagd om elkaar lastige vragen te stellen en belangrijke keuzes te maken die later in hun project van cruciaal belang zijn. Dit helpt hen om bewuste en weloverwogen beslissingen te nemen, waardoor ze hun projecten effectiever kunnen beheren.

Leren en projecten visualiseren

De keuzes die studenten maken worden gevisualiseerd op het Projectopia-bord, waardoor het leerproces transparant en inzichtelijk wordt. Op deze manier kunnen ze hun projecten beter begrijpen en beheren, terwijl ze tegelijkertijd hun leervaardigheden ontwikkelen.

Serieus Game

Bij Base Academy geloven we in het belang van serieuze spellen in het onderwijs. Daarom hebben we Projectopia Level 1 ontwikkeld als een serieus spel dat getest is bij studenten en docenten. We zorgen er voortdurend voor dat onze oplossingen aansluiten bij de actualiteit en de behoeften van het moderne onderwijs.Image
Untree.co
Untree.co
Untree.co

Leren vanuit projecten

Bij Base Academy begrijpen we dat de wereld om ons heen voortdurend verandert. Kennis is niet langer statisch, maar dynamisch. Daarom geloven we in het belang van een innovatieve onderwijsaanpak die studenten, leerlingen en professionals in staat stelt om flexibel aan te passen en nieuwe vaardigheden te ontwikkelen. Leren vanuit projecten is de sleutel tot succes. In plaats van passief te leren uit boeken en theorieën, worden studenten en leerlingen uitgedaagd om actieve deelnemers te worden in hun eigen leerproces. Ze werken samen aan echte problemen, stellen kritische vragen en zoeken naar creatieve oplossingen. Met onze tool en spel, Projectopia, bieden we een krachtige ondersteuning voor Design Based Learning. Het motiveert en betrekt studenten, wat resulteert in betere leerresultaten. Daarnaast helpt het hen bij het ontwikkelen van de 21e-eeuwse vaardigheden die essentieel zijn in de snel veranderende wereld van vandaag.

  • Betere leerresultaten
  • Design Based Education
  • motivatie & betrokkenheid
  • 21 eeuwse vaardigheden

Uitvoeringen

Ontdek de verschillende uitvoeringen van Projectopia voor passend overzicht dat de kracht van leren door te ontwerpen versterkt. Of je nu individueel, in teamverband of online wilt leren, Projectopia biedt de perfecte oplossing. Kies de uitvoering die het beste bij jou past en creëer een gestructureerde leerervaring.

Projectopia

Projectopia ondersteund studenten die leren door hedendaagse problemen op te lossen met overzicht rond hen project. In samenwerking met Migchiel van Diggelen, onderdeel Lectoraat Design Based Education, hebben wij Projectopia ontwikkeld. Deze innovatieve tool en spel is speciaal ontworpen om studenten te helpen overzicht te creëren in hun ontwerpprojecten.