Projectopia
Level 3

Welkom bij Projectopia Level 3! Het ultieme overzicht voor complexe projecten met diverse experts. Bereik succes als student of professional met deze unieke tool. Kies voor efficiënte samenwerking en behoud altijd het overzicht. Ontdek de kracht van Projectopia Level 3 vandaag nog.

Maak een afspraak Video


Optimaal overzicht voor gespecialiseerde studenten en organisaties


Welkom bij Projectopia Level 3, de oplossing voor gespecialiseerde studenten en organisaties die streven naar het creëren van een gestructureerd en efficiënt projectmanagement. Ben je klaar om je vaardigheden in projectmatig werken naar een hoger niveau te tillen?

Projectopia Level 3 is ontworpen om je te ondersteunen bij het behouden van overzicht en controle over je projecten. Of je nu een expert student bent of een professional, deze unieke tool biedt je de mogelijkheid om een keuze structuur te faciliteren die past bij jouw specifieke behoeften.

Keuze structuur Multidisciplinaire teams

Met verschillende profecionals werken is lastig op een lijn komen en werken is nog lastiger. Daarom bieden wij een Multidisciplinaire keuze structuur aan.

Keuzehulp

Kies de juiste methodes en tools voor jouw project, gebaseerd op jouw projectdoelen en de expertise van je teamleden.

Overzicht

Creëer een duidelijk en gestructureerd plan voor jouw project, met behulp van het de diverse Projectopia borden.

Communicatie

Leer effectief te communiceren met je teamleden, stakeholders en andere betrokkenen.


Image

Uitvoeringen

Ontdek de verschillende uitvoeringen van Projectopia voor passend overzicht dat de kracht van leren door te ontwerpen versterkt. Of je nu individueel, in teamverband of online wilt leren, Projectopia biedt de perfecte oplossing. Kies de uitvoering die het beste bij jou past en creëer een gestructureerde leerervaring.

Untree.co
Untree.co
Untree.co

Leren vanuit projecten

Bij Base Academy begrijpen we dat de wereld om ons heen voortdurend verandert. Kennis is niet langer statisch, maar dynamisch. Daarom geloven we in het belang van een innovatieve onderwijsaanpak die studenten, leerlingen en professionals in staat stelt om flexibel aan te passen en nieuwe vaardigheden te ontwikkelen. Leren vanuit projecten is de sleutel tot succes. In plaats van passief te leren uit boeken en theorieën, worden studenten en leerlingen uitgedaagd om actieve deelnemers te worden in hun eigen leerproces. Ze werken samen aan echte problemen, stellen kritische vragen en zoeken naar creatieve oplossingen. Met onze tool en spel, Projectopia, bieden we een krachtige ondersteuning voor Design Based Learning. Het motiveert en betrekt studenten, wat resulteert in betere leerresultaten. Daarnaast helpt het hen bij het ontwikkelen van de 21e-eeuwse vaardigheden die essentieel zijn in de snel veranderende wereld van vandaag.

  • Betere leerresultaten
  • Design Based Learning ondersteuning
  • motivatie & betrokkenheid
  • 21 eeuwse vaardigheden