Over Ons

Sinds 2021 ontwerpen wij onderwijsoplossingen die aansluiten op de tijd van nu en morgen. Bij Base Academy geloven we in de kracht van samenwerking en daarom werken we nauw samen met experts in het vakgebied. Samen zorgen we ervoor dat onze oplossingen van hoge kwaliteit zijn en voldoen aan de behoeften van het moderne onderwijs.

ContactWaar Base Academy voor staat

"De toekomst van morgen zit vandaag in het klaslokaal"

Stichting in oprichting

Bij Base Academy hebben we de ambitie om een stichting te worden. We handelen al volgens dezelfde principes als een stichting, hoewel we momenteel nog bezig zijn met de transitie.

Kwaliteit Onderwijs

Onze oplossingen zijn uitvoerig getest door studenten en docenten. We blijven voortdurend werken aan het verbeteren van onze producten, zodat ze perfect aansluiten bij de actualiteit en de behoeften van het moderne onderwijs.

Duurzame Visie

Bij Base Academy zijn we toegewijd aan een duurzame visie. We werken vanuit de Sustainable Development Goals en streven naar oplossingen die bijdragen aan een betere wereld. Onze digitale oplossingen zijn ontworpen met het oog op duurzaamheid.

Expert kennis

Om de kwaliteit van onze producten te waarborgen, werken we nauw samen met experts. Hun waardevolle kennis en inzichten helpen ons om onze producten voortdurend te verbeteren. We hechten ook veel waarde aan diversiteit en streven naar toepasbaarheid in verschillende contexten.

Image

Onze Klanten